• spanduk
  • spanduk

Produk

100% Katun Waffle Anyaman Dapur Dish Cloths

Katerangan pondok:

100% Katun Waffle Anyaman Dapur Dish Cloths, Ultra Lemes Nyerep Gancang Kering Piring Towels, 12x12 Inci


Rincian produk

Tag produk

  • Kapas
  • KAIN KAPAS: 100% katun wafel anyaman dishcloths anu karasaeun lemes sareng nyaman.Desain honeycombs unik ngajadikeun eta leuwih awét, sarta softened kalawan unggal cuci, jadi anduk piring ieu moal ngagores cookware hipu anjeun, piring jeung panci.
  • DESIGN UNIK: Tenun honeycombs klasik ngajadikeun set lawon piring ieu hampang, breathable sareng super nyerep, sampurna pikeun ngatasi sadaya pengeringan, ngusap sareng ngabersihkeun tugas dapur.Jeung ngagantung design hook pikeun gampang pikeun panempatan na dries.
  • PERAWATAN MUDAH: Dina raraga ngaleutikan shrinkage, mangga cuci mesin ku cai tiis, siklus hipu, tumble garing low.Entong nganggo pemutih atanapi pelembut lawon sabab ieu bakal mangaruhan umur panjang sareng nyerep anduk.Low beusi lamun diperlukeun.
  • VALUE PACK: Koléksi kalebet 6 lawon katun warna padet anu sayogi dina sababaraha warna pikeun cocog sareng hiasan dapur.Ukuran 12 x 12 cm.
  • PILIHAN kado pangalusna: Homaxy lemes, fungsi jeung ultra-absorbent anduk piring mangrupakeun alternatif ramah lingkungan pikeun anduk kertas ogé sampurna pikeun masihan sakumaha dinten Ibu, libur, housewarming jeung kado awewe nu boga imah.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami