• spanduk
  • spanduk

Panyekel Pot

  • Anduk tea katun sareng wadah pot pikeun dapur

    Anduk tea katun sareng wadah pot pikeun dapur

    Pikeun wadah pot anduk tea ieu, éta anduk tea 1pc sareng wadah pot 1pc, 2pcs per set.anduk tea ieu dijieunna tina lawon polos, sisi hareup anduk teh nyaeta percetakan pigmén, sarta sisi tukang bodas.Komposisi lawon polos ieu 100% katun, beuratna 170gsm, ukuranana 38x63cm.
  • Sarung tangan katun sareng wadah pot pikeun dapur

    Sarung tangan katun sareng wadah pot pikeun dapur

    Sisi hareup sareng sisi tukang sadayana aya dina lawon twill dina percetakan pigmén, sareng aya keusikan antara sisi hareup sareng sisi tukang ogé sareng keusikan aya dina katun kalayan 450gsm.Pipa sareng loop sarung tangan kepar ieu dina lawon kepar anu sami tapi dina warna padet.
  • Set dapur nganggo anduk dapur sarung tangan pot

    Set dapur nganggo anduk dapur sarung tangan pot

    Ieu 3pcs per set, wadah pot 1pc, sarung tangan 1pc sareng anduk dapur 1pc.Urang sering ngagunakeun wadah pot ieu sareng sarung tangan pikeun nyegah panas tina oven microwave.Biasana kami nganggo anduk dapur ieu pikeun ngusap cai dina méja atanapi ngumbah piring. Éta populer pisan di Éropa sareng Amérika Kidul.