• spanduk
  • spanduk

Lain

  • Tekstil dapur katun sareng 5pcs per set

    Tekstil dapur katun sareng 5pcs per set

    Pikeun tékstil dapur ieu, aya 1pc apron, 1pc sarung, 1pc wadah pot, 1pc anduk tea jeung 1pc korsi Pad, ieu 5 rupa barang per set.Kain utama set tékstil dapur ieu 100% katun lawon polos, beuratna sakitar 100sgm.Urang tiasa ngadamel pad korsi tunggal, lakukeun dina lawon polos atanapi twill.
  • Karanjang roti katun sareng percetakan pigmén

    Karanjang roti katun sareng percetakan pigmén

    Karanjang roti ieu utamana dipaké pikeun dapur, nempatkeun roti atawa roti bakar kana karinjang roti ieu.Biasana urang nganggo lawon katun kanvas pikeun ngalakukeun karinjang roti ieu, sareng beurat lawon katun kanvas ieu 200gsm.Ukuran umum nyaéta 20x15x5.5cm, 20x20x7.5cm atawa 21x21x7.5cm, éta ukuran narilep.
  • Tempat mat PVC anu saé pikeun méja

    Tempat mat PVC anu saé pikeun méja

    PVC atanapi tesla méja mat ieu pohara populér di Éropa, Amérika sarta Amérika Kidul.Biasana urang nempatkeun mat ieu handapeun cangkir atawa tableware, pikeun nyegah méja ti slipping atawa panas tina cangkir atawa tableware.Also, urang bisa nempatkeun eta handapeun vasa atawa asbak salaku tukang, éta pisan basajan tur elegan.
  • Mat méja katun sareng percetakan pigmén

    Mat méja katun sareng percetakan pigmén

    Mats tabel katun ieu kalawan percetakan pigmén, aranjeunna pohara populér di Éropa, Amérika sarta Amérika Kidul.Éta dijieun tina 100% lawon katun twill, sisi hareup nyaéta percetakan pigmén, sisi tukang nyaéta warna bodas.Ukuranna 33X45CM, beurat lawon twill nyaéta 180gsm.
  • Alas tempat bentuk pasagi dina warna padet

    Alas tempat bentuk pasagi dina warna padet

    Tempat mat ieu bentukna kuadrat, sareng ukuranana 18X18cm, ketebalanna 0.6cm, beuratna sakitar 70g/pc, sareng hawa tahan sakitar - 40 °C dugi ka 260 °C.Biasana urang tiasa nempatkeun éta handapeun mangkok atanapi pot pikeun nyegah panas nalika urang masak, ogé tiasa dianggo salaku mat tempat anti skidding.
  • Set dapur kalayan koleksi Natal

    Set dapur kalayan koleksi Natal

    Aya 3pcs pikeun set dapur ieu, nyaéta wadah pot 1pc, sarung tangan 1pc sareng anduk dapur 1pc.Urang mindeng ngagunakeun eta pikeun dapur, pikeun nyegah panas tina oven microwave atawa pot, jsb oge, urang bisa make eta ngajaga leungeun urang lamun urang boga barbecue a.Set dapur ieu mangrupikeun koleksi Natal.
  • Kantong roti katun sareng percetakan pigmén

    Kantong roti katun sareng percetakan pigmén

    kantong roti ieu utamana dipaké pikeun dapur, urang biasana nempatkeun roti atawa roti bakar kana kantong roti ieu.Sareng kantong roti ieu tiasa dianggo deui sababaraha kali.Komposisi kantong roti ieu 100% katun, lawon nyaéta lawon twill, sisi hareup nyaéta percetakan pigmén, sisi tukang nyaéta warna bodas.