• spanduk
  • spanduk

Taplak méja

  • Taplak meja katun nganggo percetakan sareng dicét benang

    Taplak meja katun nganggo percetakan sareng dicét benang

    Taplak méja biasana dianggo pikeun méja atanapi méja pikeun nyegah lebu atanapi kotor sanésna.Komposisi taplak méja ieu 100% katun, sareng biasana dicét benang atanapi nganggo percetakan anu saé.Biasana urang ngalakukeun taplak méja ieu dina ukuran ieu: 45x60cm, 70x70cm, 140x140cm, 140x180cm atanapi ukuran anu sanés.
  • Imut Table runner kalawan renda na tassels

    Imut Table runner kalawan renda na tassels

    Table runner ogé dingaranan bandéra méja, éta hiasan lemes anu disimpen dina méja.Méja runner utamana dipaké salaku Ragam hias pikeun ngahias méja, sarta biasa sumebar di tengah atawa diagonal méja.Ogé, runner méja tiasa ngajaga méja pikeun nyegah kotor atanapi sésa.
  • Taplak méja PEVA kalayan percetakan anu jelas

    Taplak méja PEVA kalayan percetakan anu jelas

    Taplak méja ieu didamel tina PEVA, janten kami namina taplak méja PEVA.Bahan PEVA Ieu ramah lingkungan, éta cai jeung minyak proofing.Warna percetakan ieu terang pisan sareng gancangna warnana saé pisan.Biasana urang milih desain pabrik ayeuna pikeun ngalakukeun pesenan.