• spanduk
  • spanduk

Apron

  • Apron katun kalayan percetakan sareng warna padet

    Apron katun kalayan percetakan sareng warna padet

    Ukuran umum apron nyaéta 50x70cm atanapi 70x80cm, sareng urang tiasa ngalakukeun ukuran palanggan ogé.Biasana kami nganggo lawon katun twill dina 180gsm sareng lawon polos dina 170gsm pikeun ngalakukeun apron ieu, tapi urang ogé tiasa ngalakukeun lawon sanés dina beurat atanapi komposisi anu sanés dumasar kana pamundut palanggan.
  • Disney dicitak cap na apron keur budak

    Disney dicitak cap na apron keur budak

    Pikeun apron cap anu dicitak ieu, aya topi koki 1pc sareng apron 1pc.Biasana murangkalih ngagem apron cap anu dicitak ieu nalika aranjeunna tuang atanapi nalika diajar baking atanapi ngalukis, sareng éta tiasa ngajaga baju murangkalih diberesihkeun nganggo apron cap anu dicitak ieu.
  • Suka masak set apron poliéster

    Suka masak set apron poliéster

    Pikeun set apron poliéster ieu, aya 3pcs, sarung tangan 1pc, wadah pot 1pc sareng apron 1pc, aranjeunna sadayana dina komposisi poliéster 100%.Urang sering nganggo set apron poliéster ieu nalika urang baking atanapi masak, urang sering nganggo apron pikeun nyegah baju urang kotor.Aranjeunna populer pisan di Amérika Kidul.
  • Set apron jeans katun pikeun dapur

    Set apron jeans katun pikeun dapur

    Aya 3pcs set apron jeans ieu, apron 1pc, sarung tangan 1pc sareng wadah pot 1pc.Urang sering nganggo set apron jeans ieu nalika urang baking atanapi masak, urang sering nganggo apron pikeun nyegah baju urang kotor, urang biasana nganggo sarung tangan sareng wadah pot pikeun nyegah panas tina oven microwave atanapi oven.