• spanduk
  • spanduk

Anduk Dapur

  • 100% Katun Waffle Anyaman Dapur Dish Cloths

    100% Katun Waffle Anyaman Dapur Dish Cloths

    100% Katun Waffle Anyaman Dapur Dish Cloths, Ultra Lemes Nyerep Gancang Kering Piring Towels, 12x12 Inci
  • Katun Jacquard Dapur anduk kalayan desain kisi

    Katun Jacquard Dapur anduk kalayan desain kisi

    Ieu katun Jacquard Dapur anduk jeung kisi design.We mindeng dipaké pikeun ngumbah piring atawa ngusap lebu.Komposisina 100% katun, sareng ukuranana 40X60CM, beuratna 330gsm, sisi hareup sareng sisi tukang terry.Warnana terang pisan sareng gancangna warnana saé pisan.
  • Katun stripe anduk Dapur kalawan 4pcs per set

    Katun stripe anduk Dapur kalawan 4pcs per set

    Ieu anduk dapur belang kalayan 4pcs per set, aranjeunna 2pcs latar bodas kalayan garis berwarna sareng 2pcs latar warna kalayan garis berwarna.Kain tina anduk dapur belang ieu terry, komposisina 90% katun sareng 10% poliéster, ukuranana 32X56cm, beuratna 240gsm.
  • Anduk piring katun pikeun beberesih

    Anduk piring katun pikeun beberesih

    lawon piring ieu benang-dyed kalawan desain wafel, sarta aya 4pcs per set pikeun lawon piring ieu, 4pcs ieu béda ngan dina kelir, kelir pisan nice jeung fastness warna pisan alus.Komposisi lawon piring ieu 100% katun, ukuranana 35x40cm, beuratna sakitar 220gsm.
  • Katun velor dicitak anduk dapur

    Katun velor dicitak anduk dapur

    anduk dapur dicitak ieu velor dicitak dina sisi hareup jeung Terry bodas dina side.This pungkur percetakan di sisi hareup téh pigmén percetakan, warna jeung desain pisan nice.Biasana, komposisina 100% katun, ukuranana 38x63cm atanapi 40x60cm, sareng beuratna 250gsm.
  • Katun velor anduk dapur kalayan sulaman

    Katun velor anduk dapur kalayan sulaman

    Ieu anduk dapur sulaman, anduk dapur kalayan sulaman, anduk dapur velor utamana dipaké pikeun dapur, keur nyeuseuh piring, pikeun ngusap minyak atawa lebu dina méja atawa pikeun ngalakukeun pagawean beberesih lianna.Ogé, urang tiasa nempatkeun éta dina méja pikeun dianggo salaku anduk tea.
  • Anduk dapur Terry kalayan wates pinggiran

    Anduk dapur Terry kalayan wates pinggiran

    Anduk dapur ieu dicelup benang, sisi hareup sami sareng sisi tukang, aranjeunna sadayana terry sareng benang dicét dina desain cek, desain cek ieu nganggo latar warna sareng belang bodas.Komposisi anduk dapur ieu 100% katun, ukuranana 38x60cm, beuratna sakitar 240gsm.
  • Anduk tea katun sareng dicelup benang, anduk jacquard sareng warna padet

    Anduk tea katun sareng dicelup benang, anduk jacquard sareng warna padet

    Urang tiasa ngalakukeun anduk tea anu dicét benang, anduk jacquard sareng anduk tea padet.Biasana urang nganggo anduk tea ieu kanggo dapur, kanggo nyeuseuh piring atanapi ngusap cai kana piring, atanapi ngalakukeun pagawean beberesih anu sanés.Ogé, urang tiasa nempatkeun dina méja nalika urang tuang, pikeun nyegah minyak atanapi sésa-sésa.
  • Velor anduk dapur kalayan wates renda

    Velor anduk dapur kalayan wates renda

    Ieu anduk dapur padet, renda anduk dapur wates, pompom anduk dapur wates utamana dipaké pikeun dapur, keur nyeuseuh piring, ngusap minyak atawa lebu dina méja atawa pikeun ngalakukeun pagawean beberesih lianna.Ogé, urang tiasa nempatkeun éta dina méja pikeun dianggo salaku anduk tea.
  • Dishcloths katun kalawan 2pcs atanapi 3pcs per set

    Dishcloths katun kalawan 2pcs atanapi 3pcs per set

    Ieu katun bolong dishcloth, kaen duster jeung rag utamana dipaké pikeun dapur, keur nyeuseuh piring, pikeun ngusap minyak atawa lebu dina meja atawa pikeun ngalakonan karya beberesih séjén. Komposisi lawon duster ieu 100% katun, ukuranana nyaeta 30x30cm, 33x33cm atawa 35x35cm.
  • Anduk dapur wafel kalayan sulaman sareng percetakan transfer panas

    Anduk dapur wafel kalayan sulaman sareng percetakan transfer panas

    Anduk dapur wafel sulaman ieu, anduk dapur percetakan transfer panas, anduk dapur omongan biasana dianggo pikeun dapur, pikeun ngumbah piring, pikeun ngusap minyak atanapi lebu dina méja atanapi pikeun ngalakukeun padamelan anu sanés.Ogé, urang tiasa nempatkeun éta dina méja pikeun dianggo salaku anduk tea.
  • Anduk dapur buleud katun terry

    Anduk dapur buleud katun terry

    Wangun anduk dapur buleud téh buleud, ku kituna biasa disebut anduk dapur buleud.Anduk dapur buleud ieu didamel tina lawon anduk katun terry, sisi hareup sami sareng sisi tukang, aranjeunna terry sareng dicelup dina warna padet.Aya sulaman luhureun wates handap.
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2