• spanduk
  • spanduk

Barang Dapur

  • 100% Katun Waffle Anyaman Dapur Dish Cloths

    100% Katun Waffle Anyaman Dapur Dish Cloths

    100% Katun Waffle Anyaman Dapur Dish Cloths, Ultra Lemes Nyerep Gancang Kering Piring Towels, 12x12 Inci
  • Sarung tangan gelombang mikro sareng wadah pot kalayan neoprene

    Sarung tangan gelombang mikro sareng wadah pot kalayan neoprene

    Pikeun sarung neoprene, urang biasana ngalakukeun 1pc sarung neoprene atanapi 2pcs per set kalawan 1pc sarung neoprene na 1pc wadah pot neoprene.Urang biasana make sarung neoprene ieu atawa dicitak sarung jeung wadah pot neoprene di dapur, pikeun make eta nyegah panas tina pot panas atawa oven jeung microwave oven.
  • Tekstil dapur katun sareng 5pcs per set

    Tekstil dapur katun sareng 5pcs per set

    Pikeun tékstil dapur ieu, aya 1pc apron, 1pc sarung, 1pc wadah pot, 1pc anduk tea jeung 1pc korsi Pad, ieu 5 rupa barang per set.Kain utama set tékstil dapur ieu 100% katun lawon polos, beuratna sakitar 100sgm.Urang tiasa ngadamel pad korsi tunggal, lakukeun dina lawon polos atanapi twill.
  • Karanjang roti katun sareng percetakan pigmén

    Karanjang roti katun sareng percetakan pigmén

    Karanjang roti ieu utamana dipaké pikeun dapur, nempatkeun roti atawa roti bakar kana karinjang roti ieu.Biasana urang nganggo lawon katun kanvas pikeun ngalakukeun karinjang roti ieu, sareng beurat lawon katun kanvas ieu 200gsm.Ukuran umum nyaéta 20x15x5.5cm, 20x20x7.5cm atawa 21x21x7.5cm, éta ukuran narilep.
  • Anduk tea katun sareng wadah pot pikeun dapur

    Anduk tea katun sareng wadah pot pikeun dapur

    Pikeun wadah pot anduk tea ieu, éta anduk tea 1pc sareng wadah pot 1pc, 2pcs per set.anduk tea ieu dijieunna tina lawon polos, sisi hareup anduk teh nyaeta percetakan pigmén, sarta sisi tukang bodas.Komposisi lawon polos ieu 100% katun, beuratna 170gsm, ukuranana 38x63cm.
  • Sarung gél silika sareng wadah pot pikeun gelombang mikro

    Sarung gél silika sareng wadah pot pikeun gelombang mikro

    Bahan silika gél dina sarung gél silika ieu, wadah pot silika gél sareng oven mitt saé pisan, éta tiasa nyumponan sertifikasi kelas dahareun FDA, résistansi panas sakitar 500 ° C, ku kituna urang tiasa nyandak barang panas langsung sareng ieu. sarung gél silika, sabab bisa nyegah panas kacida alusna pikeun urang.
  • Sarung tangan katun sareng wadah pot pikeun dapur

    Sarung tangan katun sareng wadah pot pikeun dapur

    Sisi hareup sareng sisi tukang sadayana aya dina lawon twill dina percetakan pigmén, sareng aya keusikan antara sisi hareup sareng sisi tukang ogé sareng keusikan aya dina katun kalayan 450gsm.Pipa sareng loop sarung tangan kepar ieu dina lawon kepar anu sami tapi dina warna padet.
  • Tempat mat PVC anu saé pikeun méja

    Tempat mat PVC anu saé pikeun méja

    PVC atanapi tesla méja mat ieu pohara populér di Éropa, Amérika sarta Amérika Kidul.Biasana urang nempatkeun mat ieu handapeun cangkir atawa tableware, pikeun nyegah méja ti slipping atawa panas tina cangkir atawa tableware.Also, urang bisa nempatkeun eta handapeun vasa atawa asbak salaku tukang, éta pisan basajan tur elegan.
  • Mat méja katun sareng percetakan pigmén

    Mat méja katun sareng percetakan pigmén

    Mats tabel katun ieu kalawan percetakan pigmén, aranjeunna pohara populér di Éropa, Amérika sarta Amérika Kidul.Éta dijieun tina 100% lawon katun twill, sisi hareup nyaéta percetakan pigmén, sisi tukang nyaéta warna bodas.Ukuranna 33X45CM, beurat lawon twill nyaéta 180gsm.
  • Katun Jacquard Dapur anduk kalayan desain kisi

    Katun Jacquard Dapur anduk kalayan desain kisi

    Ieu katun Jacquard Dapur anduk jeung kisi design.We mindeng dipaké pikeun ngumbah piring atawa ngusap lebu.Komposisina 100% katun, sareng ukuranana 40X60CM, beuratna 330gsm, sisi hareup sareng sisi tukang terry.Warnana terang pisan sareng gancangna warnana saé pisan.
  • Katun stripe anduk Dapur kalawan 4pcs per set

    Katun stripe anduk Dapur kalawan 4pcs per set

    Ieu anduk dapur belang kalayan 4pcs per set, aranjeunna 2pcs latar bodas kalayan garis berwarna sareng 2pcs latar warna kalayan garis berwarna.Kain tina anduk dapur belang ieu terry, komposisina 90% katun sareng 10% poliéster, ukuranana 32X56cm, beuratna 240gsm.
  • Anduk piring katun pikeun beberesih

    Anduk piring katun pikeun beberesih

    lawon piring ieu benang-dyed kalawan desain wafel, sarta aya 4pcs per set pikeun lawon piring ieu, 4pcs ieu béda ngan dina kelir, kelir pisan nice jeung fastness warna pisan alus.Komposisi lawon piring ieu 100% katun, ukuranana 35x40cm, beuratna sakitar 220gsm.