• spanduk
  • spanduk

Ngeunaan Kami 副本

HEFEI SUPER TRADE CO.,LTD

Tentang Kami

Hefei Super Trade Company Limited diadegkeun dina 1998. Kami lokasina di puseur kota Hefei, propinsi Anhui, Cina, nu ngan 2 jam 'speed tinggi karéta jarak ka Shanghai.

Urang utamana nungkulan tékstil rumah tangga, tékstil Bahan baku sarta fabrics, garments, maké suku, kasus, tas, barang pamakéan sapopoé, nyertakeun dewan ironing, lampu lilin jeung saterusna.Urang utamana ngekspor produk ieu ka Éropa, AS, Amérika Kidul, Australia, Afrika, Wétan Tengah, Asia Tenggara jeung nagara séjén.

Produk urang utamana diékspor ka Amérika, Amérika Kidul jeung Éropa, sarta kami meunang reputasi alus ti konsumén urang, kami yakin dina: "Quality Kahiji, lamun boga kualitas,

anjeun gaduh pasar ". Di AS, kami nyayogikeun anduk pantai anu dilisensikeun, anduk mandi, selimut sareng jubah mandi ka Universal Studio; Di Amérika Kidul, urang gaduh kerjasama sareng pasar Super Cencosud sareng COTO langkung ti 5 taun kanggo barang dapur, anduk pantai, ranjang sareng set piyama. Di Éropa, kami ngahasilkeun set ranjang, jubah mandi, simbut, anduk, poncho pikeun klub Lidl sareng Soccer. Carrefour ogé mangrupikeun salah sahiji palanggan utama di Éropa.

Kami gaduh langkung ti 20 taun pangalaman dina tékstil bumi.Kualitas alus sarta layanan nice anu merits mutlak tim kami.Kami henteu ngan ukur gaduh sababaraha otorisasi sapertos Disney FAMA, Universal Studio sareng Soccer Club, tapi ogé gaduh sertipikat OEKO, sertipikat BSCI, sertipikat kertas FSC sareng saterasna.Naon deui, parusahaan urang boga rupa-rupa kualitas alus, harga lumrah jeung desain stylish, produk urang loba dipaké dina produk tékstil.

Urang lengket prinsip "kualitas kahiji, jasa munggaran, perbaikan kontinyu sarta inovasi papanggih konsumén" pikeun manajemén nu.

Pikeun nyampurnakeun jasa kami, kami nyayogikeun produk anu kualitasna saé kalayan harga anu lumayan.

Sadayana konsumén wilujeng sumping pikeun gawé bareng kami pikeun usaha win-win iraha waé.

Mun anjeun kabetot dina salah sahiji produk jeung jasa urang, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kalawan kami pikeun leuwih rinci.Kami ngarepkeun kerjasama anjeun pisan.

Tur Pabrik

Sertipikat

Inggris OEKYTEX
Surat Adat Bea Cukai Aegean 2018
2019 OEKO TEX
0001

SERTIFIKAT BCP

0001

SERTIFIKAT BSCI