• spanduk
  • spanduk

Produk

Kids hooded anduk mandi

Katerangan pondok:

Anduk Mandi Awi Polos Gaya Fox - Ukuran 50x30 ", Lemes sareng Nyaman, Nyerep Ultra 100% Alami pikeun Balita


Rincian produk

Tag produk

  • BEST FOR KIDS - Transformasikeun ritual saatos mandi budak leutik anjeun janten anu langkung pikaresepeun sareng ngondang kalayan anduk karudung Soft Wish anu didamel khusus pikeun ngajaga buntelan kabungahan anjeun anu nembé dikumbah haneut sareng garing - anduk bertudung budak anu kualitas premium ngajantenkeun pilihan anu teu aya watesna. sabab balita anu pikaresepeun salawasna pantes anu pangsaéna!
  • SUMBER TINA ALAM - Anduk hooded murangkalih didamel tina 100% awi organik anu sumberna lestari sareng cinta sareng diolah tanpa bahan kimia pikeun mastikeun anduk hooded non-toksik, BPA gratis anu lembut pisan dina kulit sénsitip murangkalih anjeun - anduk budak hooded dianyam sareng kahadéan indung alam!
  • DESAIN GENDER-NEUTRAL - Kalayan ceuli imut leutik sareng sidik rubah anu bagja dina tiung, anduk budak urang hadir dina warna anu riang anu sami cocog pikeun budak lalaki sareng budak awéwé, sedengkeun ukuranana 30"x50" idéal pikeun orok. , Toddlers komo rada badag kids - sampurna budak jeung gadis hooded towels!
  • SUPER-NYERAT & LEMBUT - Kalayan 500 GSM, anduk mandi budak urang gaduh 5X langkung nyerep tibatan anduk mandi anak katun terry biasa sareng langsung nyerep sadaya kalembaban, sedengkeun desain ultra-plush na karasaeun sapertos cuddle anu pikaresepeun pikeun malaikat anjeun. budak leutik.Sumawona anduk FLUFFY hooded pisan breathable & alami nyaman!
  • JANJI KUALITAS —Leuwih ti éta, kami ogé nawarkeun jaminan kapuasan 100% BEBAS RISIKO dina anduk hooded kami pikeun balita.Kami ngajamin yén anjeun ngagentos produk atanapi garansi artos lengkep, upami anjeun henteu puas.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami