• spanduk
  • spanduk

Produk

Anduk dapur Terry kalayan wates pinggiran

Katerangan pondok:

Anduk dapur ieu dicelup benang, sisi hareup sami sareng sisi tukang, aranjeunna sadayana terry sareng benang dicét dina desain cek, desain cek ieu nganggo latar warna sareng belang bodas.Komposisi anduk dapur ieu 100% katun, ukuranana 38x60cm, beuratna sakitar 240gsm.


Rincian produk

Tag produk

anduk dapur ieu utamana dipaké pikeun dapur.

Anduk dapur ieu dicelup benang, sisi hareup sami sareng sisi tukang, aranjeunna sadayana terry sareng benang dicét dina desain cek, desain cek ieu nganggo latar warna sareng belang bodas.

Komposisi anduk dapur ieu 100% katun, ukuranana 38x60cm, beuratna sakitar 240gsm, sareng aya wates pinggiran lucu pikeun dua wates pondok.

anduk dapur Ieu sapotong tunggal, urang tiasa ngalakukeun eta kalawan 2pcs per atanapi 3pcs per set ogé.

Pikeun anduk dapur ieu sareng anduk dapur terry, warnana terang pisan sareng warna gancangna ogé saé, sareng urang tiasa ngalakukeun ukuran anu sanés, beurat sanés, warna sanés sareng desain anu sanés dumasar kana pamundut palanggan.

Anduk dapur sareng anduk dapur terry ieu umumna dianggo pikeun dapur, nyeuseuh piring, ngusap minyak atanapi lebu dina méja atanapi pikeun ngalaksanakeun beberesih anu sanés.

Ogé, urang tiasa nempatkeun éta dina méja pikeun dianggo salaku anduk tea.

Anduk dapur sareng anduk dapur terry ieu populer pisan di Éropa sareng Amérika Kidul.

1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami