• spanduk
  • spanduk

Produk

Microfiber Babak Beach anduk

Katerangan pondok:

100% poliéster, Lemes, nyerep cai.Pamakéan Serbaguna sareng 59 inci, Awét, Warna Kandel sareng perawatan anu gampang.Pola anu bergaya sareng gambar anu séhat, masihan sababaraha warna kana kahirupan anjeun


Rincian produk

Tag produk

  • 100% poliéster
  • Pangalusna pikeun perawatan kulit: Dijieun tina 100% kualitas luhur microfiber ngajadikeun eta sagemblengna lemes dina skin.Eco-friendly, unfaded, euweuh smell.No plush sarta dampness dihasilkeun bau.
  • Oversized: bunderan simbut pantai pas nepi ka 2 jalma comfortably.Ukuran sampurna pikeun 2 awéwé / lalaki, awéwé, budak, budak lalaki
  • Super absorbent & drying gancang: Microfiber anduk absorbs ampir 5 kali leuwih cai ti anduk katun.Bahan garing gancang tiasa dianggo sampurna salaku anduk pantai & perjalanan sareng gancang garing.
  • Multi-Tujuan: Anduk pantai Big kami tiasa dianggo sampurna salaku simbut pantai, anduk yoga, santai kolam renang, tapestry babak hiasan, Simbut piknik, Hadiah Imah Anyar, jsb.
  • Portabel sareng Gampang diurus: Beurat beurat sareng nyéépkeun sakedik rohangan, gampang dibungkus.Leungeun / mesin bisa diumbah, ngagantung nepi ka garing.
Barang Micforiber dicitak anduk pantai buleud / anduk
Bahan 100% poliéster
Ukuran 59 inci
Beurat 250 atanapi 280gsm
Nyitak citak anjeun sorangan atawa milih ti kami
Warna Ngaropéa atanapi milih ti kami
Bungkusan 1 pc dina kantong ploy atanapi ngaropéa
MOQ 2000pcs per rarancang
waktos sampling 10-15 poé
Waktos pangiriman 45 poé sanggeus neundeun duit
istilah pamayaran   T / T atanapi L / C dina tetempoan
Pangiriman FOB Shanghai
Fitur 1) AZO bébas, 2) Oeko-Tex Standar 100,3) Ramah lingkungan & lemes

4) Nyaman & perawatan kulit

5) Bahan: 100% poliéster

6) Nice warna fastness & nyerep sanggeus mandi

 

KUALITAS MEWAH -Dijieunna tina 100% poliéster pikeun softness Maximum, absorbency jeung durability, NO warna fading, NO shrinkage, NO shedding sanggeus unggal cuci atawa pamakéan.

 

Maca deui

  1. 100% Kustomisasi-Simkuring gaduh pabrik urang sorangan tur ngarojong OEM, urang tiasa ngadamel kelir sarta desain sakumaha pamundut anjeun.
Maca deui

DIPAKAKEUN LUAR-Idéal pikeun pakansi anjeun dina pantai, soré puguh di taman, atawa poé chill ku kolam renang nu, nempatkeun eta dina ranjang sangkan ranjang kasampak nicer atawa iklas eta dina tabel -naon wae ngarasakeun hirup anjeun!

 

Maca deui

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami