• spanduk
  • spanduk

Produk

Transfer panas microfiber dicitak anduk dapur

Katerangan pondok:

Ieu microfiber dicitak piring anduk, microfiber dicitak washcloth sarta mindahkeun microfiber dicitak anduk utamana dipaké pikeun dapur.Komposisi anduk piring anu dicitak microfiber ieu 100% poliéster, sareng biasana urang ngalakukeunana kalayan ukuran 30x30cm, 41x48cm, 38x63cm, 40x60cm atanapi ukuran anu sanés.


Rincian produk

Tag produk

Microfiber dicitak piring anduk:

Pikeun anduk piring anu dicitak microfiber ieu, aya 2pcs per set atanapi 3pcs per set.

Pikeun 2pcs per set, aya 1pc dicitak piring anduk sareng 1pc anduk piring dina warna padet sareng desain belang.

Pikeun 3pcs per set, aya 2pcs anduk piring anu dicitak sami sareng anduk piring 1pc dina warna padet sareng desain belang.

Anduk piring anu dicitak microfiber ieu dicitak transfer panas, anduk piring padet anu cocog dicelup dina warna padet, sareng warna padet ieu cocog sareng salah sahiji warna percetakan anduk piring anu dicitak.

1

Wates anduk piring anu dicitak microfiber ieu sadayana overlocked, warna benang jahit pikeun anduk piring anu dicitak biasana bodas, sareng warna benang jahit pikeun anduk piring padet cocog sareng warna anduk piring biasana.

Komposisi anduk piring anu dicitak microfiber ieu 100% poliéster, ukuranana 41x48m, sareng beuratna sakitar 280gsm.

washcloth dicitak microfiber:

Sisi hareup washcloth dicitak microfiber ieu lawon microfiber kalawan percetakan mindahkeun panas jeung sisi deui nyaeta lawon microfiber umum dina warna bodas.Wates washcloth dicitak microfiber ieu overlocked, sarta warna benang jahit biasana cocog salah sahiji kelir percetakan dina sisi hareup anduk, ngajadikeun washcloth dicitak microfiber ieu Sigana pisan nice.

Komposisi washcloth dicitak microfiber ieu 100% poliéster, ukuranana 30X30cm, sareng beuratna sakitar 200gsm.

washcloth dicitak microfiber Ieu sapotong tunggal, sarta urang tiasa ngalakukeun 2pcs per set atanapi 3pcs per set ogé.

Microfiber transfer dicitak anduk:

Sisi hareup anduk dicitak transfer microfiber ieu nyaéta lawon microfiber kalayan percetakan transfer panas sareng sisi tukang nyaéta lawon microfiber umum dina warna bodas.Wates anduk dicitak transfer microfiber ieu overlocked, sareng warna benang jahit biasana dina warna bodas.

Komposisi anduk dicitak transfer microfiber ieu 100% poliéster, ukuranana 38X60cm, sareng beuratna sakitar 220gsm.

anduk microfiber mindahkeun ieu dicitak sapotong tunggal, sarta kami tiasa ngalakukeun 2pcs per set atanapi 3pcs per set ogé.

Pikeun anduk piring anu dicitak microfiber ieu, washcloth dicitak microfiber sareng anduk dicitak transfer microfiber, warna gancangna saé pisan, sareng nyerep cai ogé kuat.Ogé, urang tiasa ngalakukeun ukuran anu sanés, beurat sanés, warna sanés sareng desain anu sanés dumasar kana pamundut palanggan.

Ieu microfiber dicitak piring anduk, microfiber dicitak washcloth sarta mindahkeun microfiber dicitak anduk utamana dipaké pikeun dapur, urang bisa make eta keur nyeuseuh masakan atawa ngusap cai atawa lebu dina tabel.Ogé, urang tiasa nganggo aranjeunna pikeun ngabersihan jandela atanapi mobil atanapi ngalakukeun padamelan anu sanés.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami