• spanduk
  • spanduk

Ieu "rag" bisa ngakibatkeun trend anyar suplai beberesih dapur, buru-buru ngumpulkeun éta

Kabersihan rumah tangga aya hubunganana sareng kaséhatan sadayana.Ngabersihan sareng nyandak disinfeksi anu pas upami diperyogikeun, supados kamar, dapur sareng jamban beresih.Éta henteu ngan ukur tiasa ngajaga hawa di jero ruangan seger, tapi ogé tiasa ngaraos gumbira.

Kukituna, penting pisan naha produk beberesih rumah tangga gampang dianggo atanapi henteu!Utamana rags multi-fungsi jeung multi-tujuan, nu murah jeung awét, teu ukur sering muncul dina dishwashing sapopoé, tapi ogé dipaké pikeun ngusap méja, wiping kompor jeung tempat séjén.

Sanajan kitu, balik rag multi-fungsi: éta troublesome pikeun ngabersihan, gampang ninggalkeun baktéri, sarta hal pangpentingna nyaéta yén euweuh urusan dimana eta disimpen, sok karasaeun unsightly na unsightly.

Anjeun kedah ngartos sakumpulan data dina White Paper on Survey of Chinese Family Kitchen Hygiene: Kain rumah tangga biasa tiasa diwarnaan ku 500 milyar baktéri.Saatos rag anyar dianggo di dapur salami 5 dinten, jumlah total baktéri bakal ningkat ku 10 juta kali..

Rags najis geus jadi zona kanyamanan pikeun baktéri.Ngadangu ieu, naha anjeun wani neruskeun ngagunakeun rags ieu?

Utamana dina cuaca panas panas, ngajaga dapur bersih malah leuwih troublesome, sarta frékuénsi pamakéan rags geus greatly ngaronjat.Pikeun kulawarga anu ngudag kahirupan anu kualitas luhur, nganggo piring dapur katun ieu, lawon dapur sareng anduk dapur.euweuh urusan kumaha eta disimpen, mangrupakeun tetempoan geulis.Pinuh ku kualitas.

Dimimitian ku penampilan, ragrag kana bakat, sareng satia kana kualitas, ieu mangrupikeun rag anu saé, praktis sareng kualitas luhur.

Ieu bisa dipaké pikeun decontamination dapur, wiping desktop, kaca, jandéla mobil, cuci piring, jsb Ieu hususna cocog pikeun jalma sibuk anu hayang hirup basajan, gancang jeung cageur;euweuh lint, Teu menyakiti beungeut obyék, sarta eta bisa dipaké dina duanana kaayaan baseuh jeung garing.Desain rag cocog pikeun langkung seueur lingkungan bumi.

Miara leungeun Kalenturan kuat, teu bau, teu tightness dina kulit sanggeus pamakéan, miara leungeun, éta Injil ibu rumah tangga ngora.


waktos pos: Jul-15-2022