• spanduk
  • spanduk

Gaya naon anu anjeun kedahkeun

Naha anjeun nganggo sarung tangan oven, wadah pot, atanapi sarung tangan oven pikeun ngajagi diri anjeun tina kaduruk di dapur biasana mangrupikeun masalah anu dipikaresep.Éta kabéh bakal ngalakukeun pakasaban, tapi unggal gaya hadir kalawan pro jeung kontra.Upami anjeun henteu yakin anu mana anu kedah dipilih, ieu mangrupikeun rundown kumaha aranjeunna ngabandingkeun:

  • Sarung tangan oventiasa gede pisan, tapi aranjeunna nawiskeun cakupan kulit paling seueur dibandingkeun sareng sarung tangan oven, wadah pot, atanapi anduk samping.Nu nulis dahareun Melissa Clark nyebutkeun manéhna prefers mitts oven leuwih Panyekel pot atawa anduk samping sabab nawarkeun panyalindungan leuwih forearms nya lamun manéhna ngahontal kana oven.The downside pangbadagna pikeun mitts oven nya éta waktu nu diperlukeun leuwih waktos ka dieunakeun aranjeunna on ti nyekel wadah pot atawa anduk.
  • Panyekel potlangkung alit tibatan sarung tangan oven sareng moal ngajaga tonggong panangan atanapi panangan anjeun.Tapi sababaraha anggota tim kami resep aranjeunna kusabab aranjeunna langkung gampil dicekel, sareng kirang kikuk pikeun tugas-tugas sakedik sapertos ngangkat tutup panci atanapi nahan gagang panci.Éta ogé bisa ganda salaku trivets.
  • Sarung tangan oven nawiskeun langkung dexterity ti mitts tur leuwih panyalindungan ti Panyekel pot, naha nu mangrupa ahli pai jeung pangarang Kate McDermott prefers aranjeunna keur tugas hipu nyoplokkeun pai tina oven tanpa ngahaja smashing bagian tina kulit.Nanging, teu aya sarung tangan anu tahan panas sapertos wadah pot anu saé atanapi sarung tangan oven, sareng seuseueurna henteu nawiskeun liputan panangan sapertos sarung tangan oven.

Loba cooks ogé resep ngagunakeun aanduk dapurpikeun nyokot pot panas jeung panci.Anjeun sigana parantos ngagaduhan ieu di dapur anjeun, sareng aranjeunna mangrupikeun barang multiguna anu saé.Dina tés kami, kami ogé mendakan yén pilihan top kami pikeun anduk dapur, étaWilliams Sonoma Sadaya Tujuan Pantry anduk, ngamungkinkeun urang pikeun nahan panci panas langkung lami tibatan sarung tangan atanapi sarung tangan anu diuji nalika narilep tilu kali.Sanaos urang ngahargaan kalenturan ngagunakeun anduk dapur, kami mutuskeun henteu ngalebetkeun anduk dapur salaku salah sahiji pilihan kami kusabab sababaraha alesan.Mimiti, anjeun kedah mastikeun yén anduk narilep leres, anu peryogi langkung waktos tibatan nyandak wadah pot.Anduk anu teu leres narilep tiasa nyababkeun kaduruk, atanapi tiasa murag kana seuneu anu kabuka tina rentang gas nalika anjeun mindahkeun loyang.Anjeun ogé tiasa ngaduruk leungeun anjeun parah upami andukna baseuh-sareng kumargi anjeun kamungkinan ogé ngagunakeun anduk pikeun ngusap kekacauan sareng tumpahan garing nalika masak, aranjeunna langkung gampang beueus tibatan sarung tangan khusus.lawon baseuh mindahkeun panas leuwih hade tinimbang lawon garing sababkonduktivitas termal cainyaeta ngeunaan 25 kali leuwih luhur ti hawa.Janten nalika anduk lawon janten baseuh, sakumaha anu diomongkeun ku tilas redaktur élmu Wirecutter Leigh Krietsch Boerner, "ujug-ujug éta saé pisan pikeun moto panas tina panci kana panangan anjeun."Sarung tangan baseuh atanapi wadah pot tiasa bahaya ogé, tapi duanana nawiskeun panyalindungan anu langkung gampang sabab anjeun moal pernah dianggo pikeun ngagaringkeun piring anjeun.

 


waktos pos: Jul-26-2022