• spanduk
  • spanduk

Produk

Anduk piaraan super lemes sareng nyerep

Katerangan pondok:

Anduk Pangeringan Anjing Microfiber pikeun Anjing sareng Ucing Leutik Sedeng ageung kalayan bordir anu pikaresepeun


Rincian produk

Tag produk

  • Anduk anu sampurna pikeun ngagaringkeun sadaya jinis anjing sareng ucing: anduk pengering piaraan ukuran 30 inci x 50 inci, cocog pikeun anjing sareng ucing dina breeds sareng ukuran anu béda.
  • Anduk DOUBLE-DENSITY: Dijieun tina bahan microfiber kualitas luhur, unggal sisi anduk gaduh dénsitas anu béda tina lawon terry, super lemes sareng nyerep ultra, tiasa diumbah dina mesin, ngagaringkeun piaraan anjeun gampang sareng gancang, ngahémat waktos pengeringan anjeun.
  • LIGHTWEIGHT & MUDAH DIBAWA: Anduk tiasa disimpen dina mobil anjeun pikeun perjalanan piaraan anjeun atanapi di bumi, nyayogikeun kanyamanan pikeun piaraan sareng panyalindungan pikeun dipan, karpét, ranjang, lantai atanapi korsi anjeun.
  • JAGA piaraan anjeun haneut & nyaman: anduk tiasa dianggo henteu ngan ukur dina waktos mandi, tapi ogé nalika piaraan anjeun di kolam renang, dina dinten hujan, dandan atanapi iinditan, jaga piaraan karesep anjeun haneut, nyaman sareng nyaman.
  • Anduk mandi PET LUCU: Kalayan cetak paw bordir anu pikaresepeun, saé pisan sareng lucu.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami