• spanduk
  • spanduk

Produk

Poliéster warna padet Sofa nyertakeun

Katerangan pondok:

Panutup Sofa, Malik Quilted Cai Tahan Slipcover Pelindung Perabot pikeun 3 Cushion Dipan, bisa diumbah Dipan Panutup jeung Non Slip Foam jeung Elastis Straps pikeun Kids, Pets


Rincian produk

Tag produk

  • COCOK Pikeun Rupa-rupa Jénis Sofa - Lebar Kursi: (Sofa XL) nepi ka 78 ″, (Sofa) nepi ka 68″, (Loveseat Oversized) nepi ka 54″, (Loveseat) nepi ka 46″, (Recliner Oversized) nepi ka 30 ″, (Recliner) nepi ka 23″, (Kursi) nepi ka 23″.Tempo PANDUAN Ukur dina poto.Milarian langkung seueur ukuran di toko kami.
  • FABRIK QUILTED 3-LAYERS SUPER Awét: Quilted tina lawon Microfiber tahan cimata (komposisi poliéster), panutup jati sofa awét ieu diwangun ku 3 lapisan kalayan ngeusian busa poli kandel pikeun kanyamanan & lemes tambahan.Mibanda finish pelindung sanitized sarta nyegah bau pikeun ngajaga parabot Anjeun katingal sarta smelling seungit.Bébas bahan kimia sareng ramah lingkungan, kaamanan tinggi pikeun murangkalih sareng piaraan.
  • PERLINDUNGAN ULTIMATE: Panutup tahan cimata awét dirancang pikeun ngajagi jati anjeun tina paké sapopoé;sampurna pikeun imah kalawan kids jeung pets;panutup quilted mantuan ngajaga bulu piaraan, kokotor jeung messes kaluar tina parabot Anjeun;flaps samping panjang mantuan ngajaga teuas pikeun ngabersihan leungeun;panutup téh gampang pikeun masang jeung cabut lamun entertaining sémah.
  • Panutup Sofa anu tiasa dibalikkeun anu tetep dina tempatna: Panutup sofa kami pikeun anjing sareng piaraan gaduh desain anu tiasa dibalikkeun (warna ganda) sampurna pikeun sering ngapdet tampilan sofa anjeun tanpa biaya tambahan.Panutup perabot sofa non-slip kami ogé gaduh jangkar busa non-slip sareng tali elastis pikeun ngajamin aranjeunna bakal tetep ketat sareng henteu aya snag, henteu kedutan, ngageser atanapi ngageser sanajan saatos calik atanapi sare di dinya.
  • PERAWATAN JEUNG PANGOPERASIAN: Toskeun sapotong ieu dina mesin cuci pikeun perawatan anu gampang.Kapisah dina cai tiis dina siklus hipu.Entong dianggo dina jati anu diolah ku aditif, pembersih, atanapi kondisioner, éta tiasa ngaréaksikeun sareng tonggong PVC sareng nyababkeun karusakan kana jati anjeun.Kami nangtung di tukangeun sadaya produk kualitas luhur kami sahingga kami nawiskeun 6 bulan Teu aya patarosan anu ditaroskeun dina sadaya pelindung sofa kami.Mangga ngahubungan kami sarta kami bakal pleased pikeun mantuan anjeun.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami