• spanduk
  • spanduk

Produk

Katun velor dicitak anduk dapur

Katerangan pondok:

anduk dapur dicitak ieu velor dicitak dina sisi hareup jeung Terry bodas dina side.This pungkur percetakan di sisi hareup téh pigmén percetakan, warna jeung desain pisan nice.Biasana, komposisina 100% katun, ukuranana 38x63cm atanapi 40x60cm, sareng beuratna 250gsm.


Rincian produk

Tag produk

 

Sapotong tunggal velor dicitak anduk dapur:

Anduk dapur anu dicitak ieu dicitak velor di sisi hareup sareng terry bodas di sisi tukang.

Percetakan ieu di sisi hareup nyaéta percetakan pigmén, warna sareng desain anu saé pisan.

Komposisi anduk dapur anu dicitak ieu 100% katun, sareng biasana sapotong tunggal.

Ukuran anduk dapur anu dicitak ieu biasana 38x63cm atanapi 40x60cm biasana, sareng beuratna 250gsm.

 

 

QQ Gambar 20201120165757

 

Anduk dapur anu dicitak di luhur aya dina 1pc sareng set anduk dapur ieu 2pcs per set.

1pc velor dicitak sakumaha di luhur singe hiji jeung 1pc nyaeta Terry dina dua sisi dina warna padet.

Sareng warna padet ieu cocog sareng salah sahiji warna percetakan dina anduk anu dicitak.

Ukuran set anduk dapur ieu 38x63cm atanapi 40x60cm pikeun duanana, sareng beuratna sami sareng 250gsm.

Komposisi anduk dapur ieu 2pcs set nyaéta 100% katun.

 

Anduk dapur wates pinggiran ieu didamel tina benang katun 100%, sareng dingaranan ku wates pinggiran lucu ieu.

Sisi hareup nyaéta percetakan pigmén velor, sisi tukang nyaéta terry dina warna bodas.

Ukuran anduk dapur pinggiran ieu biasana 38x63cm atanapi 40x60cm biasana.

Beuratna sakitar 300gsm, sareng aya pinggiran anu saé tina wates anu langkung pondok.

 

Anduk dapur wates satin ieu kalayan wates satin anu saé.

Sareng warna wates satin cocog sareng warna awak.

Sisi hareup anduk dapur wates satin ieu mangrupikeun percetakan pigmén velor, sareng sisi tukang nyaéta terry bodas.

Ukuran anduk dapur border satin ieu 38x63cm, beuratna 330gsm.

Pikeun sakabéh anduk dapur anu dicitak di luhur, anjeun tiasa ngadamel desain anjeun kalayan percetakan anu béda.

Sareng ukuran umum nyaéta 38x63cm atanapi 40x60cm, beurat umum nyaéta 250gsm-400gsm.

 

Urang mindeng ngagunakeun anduk dapur dicitak ieu s pikeun dapur, pikeun ngalakukeun sababaraha pagawean beberesih, atawa ngagunakeun eta se tukang dina méja atawa meja pikeun nyegah lebu.Ogé, urang tiasa nempatkeun éta dina méja nalika urang gaduh tuangeun pikeun nyegah sesa.

Ieu anduk dapur dicitak, set anduk dapur, anduk dapur wates pinggiran sareng anduk dapur wates satin populer pisan di Éropa sareng

Amérika Kidul pikeun dapur.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami