• spanduk
  • spanduk

Produk

Simbut ditimbang

Katerangan pondok:

Beurat Blanket Ratu Ukuran / beurat: 60x80", 15 pon Jenis lawon: lawon luarna 100% katun Pituduh Perawatan: Bisa diumbah ku mesin


Rincian produk

Tag produk

 

  • Pendamping Saré Unik: Simbut Beurat 15lbs nyimulasikeun kumaha kolotna ngabedong orok pikeun bobo pikeun ngabantosan anjeun hudang langkung istirahat sareng dina suasana anu langkung saé - Simbut beurat, katelah "earthing" atanapi "grounding", ngabantosan awak anjeun nalika masihan anjeun asa dirangkul ku kakasih atawa kolot.

 

  • Panginget Manis & Kado: Pilih simbut anu beuratna anu ngeusian kira-kira 7-12% tina beurat awak anjeun (hubungi kami upami anjeun henteu yakin) - NOT disarankeun pikeun ibu hamil, murangkalih umur tilu taun sareng sepuh anu teu tiasa mindahkeun simbut beurat ku nyalira. - Kado anu saé tapi ekslusif pikeun réréncangan atanapi kulawarga anjeun anu teu sare.

 

  • Komposisi Profésional: Konstruksi 7-lapisan anu unik ngajamin bobo ngalaman kalembutan maksimal tanpa karasa manik-manik ngagedekeun - Tambahan dua lapisan ngeusi 90% manik kaca & 10% microfiber ngamungkinkeun simbut nangkeup awak kalayan nyaman - Ditutupan ku 100% katun, beurat. simbut téh breathable pikeun ngajaga anjeun dina suhu sampurna (ulah overly panas).2

 

  • Rincian Desain Elaborate: Jahit 8 puteran dina sadaya sisi pikeun dipasangkeun sareng panutup simbut bakal nahan simbut ratu beurat 20lbs di tempatna sareng TEU geser ka handap - Dipasang ku kompartemen anu langkung alit anu ngadistribusikaeun beurat sacara merata sareng MOAL kebat di juru - Manik-manik kaca anu henteu beracun sareng henteu aya bauan henteu bising nalika dibalikkeun teu sapertos pellet plastik.

 

  • Naon Anjeun Bisa Meunangkeun: Bedsure Weighted Blankets Dewasa (15lbs, 60 x 80 inci, Ratu Ukuran) - 100% Katun jeung manik Kaca pikeun kanyamanan maksimum - Blanket beurat.

 

  • Simbut anu ditimbang, fiturna nyaéta tékstur lemes sareng bahan anu tiasa diumbah ku mesin, langkung beurat tibatan comforter rata-rata atanapi quilt handap pikeun ngabantosan anjeun bobo langkung jero.Kalayan prosés profésional sareng karajinan anu luar biasa, simbut anu beurat mangrupikeun rélaxasi anu pangsaéna, milih beurat anu cocog bakal ngamangpaatkeun simbut sareng ngabantosan anjeun bobo langkung gancang sareng langkung saé!

 

Barang Simbut ditimbang
Bahan 100% katun tina lawon
Ukuran / beurat 36x48" 5 lbs;41x60" 7 lbs;48x72" 12 lbs;60x80" 17 lbs, 20 lbs, 22 lbs atanapi 25 lbs
Warna Gray atanapi naon waé warna anu anjeun pikahoyong
Bungkusan 1 pc dina kantong PVC
MOQ 100pcs per warna
waktos sampling 10-15 poé
Waktos pangiriman 60 poé sanggeus neundeun duit
istilah pamayaran   T / T atanapi L / C dina tetempoan
Pangiriman FOB Shanghai
Fitur 1) AZO bébas,

2) Oeko-Tex Standar 100,

3) Ramah lingkungan & lemes

4) Nyaman & perawatan kulit

5) Bahan: 100% katun,

6) Nice warna fastnes

  • Konstruksi 7-lapisan anu unik ngajamin sare pikeun ngalaman kalembutan maksimal tanpa karasa manik-manik ngagedekeun - Tambahan dua lapisan ngeusi 90% manik kaca & 10% microfiber ngamungkinkeun simbut nangkeup awak kalayan nyaman - Ditutupan ku 100% katun, simbut anu beuratna tiasa dihirup pikeun ngajaga anjeun dina suhu anu sampurna (ulah panas teuing).

 

Maca deui

  • Jahit 8 puteran dina sadaya sisi pikeun dipasangkeun sareng panutup simbut bakal nahan simbut ratu anu beuratna 20lbs di tempatna sareng TEU geser ka handap - Dipasang ku kompartemen anu langkung alit anu ngadistribusikaeun beurat sacara merata sareng moal kebat di juru - Non-toksik sareng manik kaca euweuh bauan teu ribut bari balikkeun teu kawas pellets plastik.

 

Maca deui

  • Simbut anu ditimbang, fiturna nyaéta tékstur lemes sareng bahan anu tiasa diumbah ku mesin, langkung beurat tibatan comforter rata-rata atanapi quilt handap pikeun ngabantosan anjeun bobo langkung jero.Kalayan prosés profésional sareng karajinan anu luar biasa, simbut anu beurat mangrupikeun rélaxasi anu pangsaéna, milih beurat anu cocog bakal ngamangpaatkeun simbut sareng ngabantosan anjeun bobo langkung gancang sareng langkung saé!

 

Maca deui

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin