• spanduk
  • spanduk

Produk

Badag Babak Beach anduk

Katerangan pondok:

ukuran: 59 * 59 inci Beurat: 320-380gsm Materiel: 100% katun kalawan desain layar dicitak Pola dicitak buleud kalayan tassel TC bodas sabudeureun anduk Parentah perawatan: Nyeuseuh mesin atawa nyeuseuh leungeun hipu misah dina cai tiis


Rincian produk

Tag produk

  • 100% Katun
  • BAHAN NYAMAN & NYAMAN KULIT - Anduk buleud ieu didamel tina 100% katun, nyerep cai sareng awét.'t caket kana kulit Anjeun atawa ngabalukarkeun hiji alérgi.Sareng langkung kandel sareng lemes tibatan anduk umum anu sanés.
  • PERNAH PUDAR & TEU BAU - Anduk pantai diolah saratus kali dina cai panas sareng tiis pikeun ngajamin kualitasna.Anduk henteu pernah luntur, kusabab prosés ngawarnaan anu saé.Saatos ngolah, warnana terang pisan sareng garis jahitan rapih.Saterusna, anduk téh portability sarta merenah pikeun nyimpen.
  • DESIGN LUAR BIASA & WARNA VIBRANT - Anduk pantai kami dirarancang nganggo gaya tropis. Pola-pola ieu pikaresepeun sareng cukup modis pikeun ngajantenkeun anjeun katingali nalika anjeun maén di pantai!
  • MULTI USAGE - anduk pantai, simbut pantai buleud, rounded, tapestry, mat yoga, simbut piknik, lémparan pantai, panutup ranjang, taplak meja, semedi, poolside lounging atawa gantung témbok.
  • MUDAH BERSIH - MUDAH BERSIH - Nalika anjeun mutuskeun angkat, anjeun tiasa angkat anduk pantai, ngocok sadayana pasir, andukna henteu keusik.Pernah salempang ngeunaan blot!Nyeuseuh leungeun atawa nyeuseuh Mesin, ngan buang kana mesin cuci bakal jadi alus sakumaha anyar.Jeung fringes na stitched babarengan jadi Anjeun don't kudu salempang ngeunaan fraying atanapi unsightly senar leupas.

 

Barang Velor dicitak anduk buleud
Bahan 100% katun
Ukuran 150cm atanapi 59 inci
Beurat 320-380gsm atanapi ngaropéa
Nyitak citak anjeun sorangan atawa milih ti kami
Bungkusan 1 pc dina kantong ploy atanapi ngaropéa
MOQ 1000pcs per warna
waktos sampling 10-15 poé
Waktos pangiriman 45 dinten saatos neundeun duit
istilah pamayaran   T / T atanapi L / C dina tetempoan
Pangiriman FOB Shanghai
Fitur 1) AZO bébas, 2) Oeko-Tex Standar 100,

3) Ramah lingkungan & lemes

4) Nyaman & perawatan kulit

5) Bahan: 100% katun,

6) Nice warna fastness & nyerep sanggeus mandi

Dijieunna tina 100% katun pikeun softness Maximum, absorbency jeung durability, NO warna luntur, NO shrinkage, NO shedding sanggeus unggal ngumbah atawa pamakéan

Maca deui

  1. 100% Kustomisasi-Simkuring gaduh pabrik urang sorangan tur ngarojong OEM, urang tiasa ngadamel kelir sakumaha pamundut anjeun.
Maca deui

DIPAKAKEUN LUAR-Idéal pikeun pakansi anjeun dina pantai, soré puguh di taman, atawa poé chill ku kolam renang nu - nanaon ngarasakeun hirup anjeun!

 

Maca deui

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami