• spanduk
  • spanduk

Produk

100% Katun jaquard embossed Beach anduk

Katerangan pondok:

Velor jaquard anduk pantai dijieunna tina 100% katun, éta dipikacinta ku jalma kusabab warna caang na, rarasaan leungeun lemes.Éta henteu ngan ukur tiasa ngusap awak anjeun saatos mandi atanapi ngojay, tapi ogé ngajaga anjeun haneut nalika anjeun karasa tiis di luar.


Rincian produk

Tag produk

  • 100% Katun
  • HOTEL sareng SPA KUALITAS Anduk: Dijieun tina 100% katun asli pikeun kanyamanan sareng méwah anu luhur.
  • Lemes, nyerep tur awét: Beurat beurat, katun plush nyadiakeun softness pamungkas, absorbency jeung durability.
  • Kalawan pola geulis, sisi hareup velor plush kalawan jaquard geulis atawa desain embossed, lope terry samping deui kalawan desain anu sarua tapi kalawan kelir sabalikna.
  • PERAWATAN MUDAH: Bisa diumbah ku mesin sareng tahan lama.

 

Barang Velor jaquard anduk pantai
Bahan 100% katun
Ukuran 75x150cm, 86x160cm atawa ngaropéa
Beurat 400gsm-550gsm atanapi ngaropéa
Logo logo sulaman anjeun sorangan / logo jacquard / Label anyaman
Warna / desain ngaropéa
Bungkusan 1 pc dina kantong ploy atanapi ngaropéa
MOQ 2000pcs per rarancang
waktos sampling 10-15 poé
Waktos pangiriman 45 poé sanggeus neundeun duit
istilah pamayaran   T / T atanapi L / C dina tetempoan
Pangiriman FOB Shanghai
Fitur 1) AZO bébas,

2) Oeko-Tex Standar 100,

3) Ramah lingkungan & lemes

4) Nyaman & perawatan kulit

5) Bahan: 100% katun,

6) Nice warna fastness & nyerep sanggeus mandi

 KUALITAS MEWAH -Dijieunna tina 100% katun pikeun softness Maximum, absorbency jeung durability, NO warna luntur, NO shrinkage, NO shedding sanggeus unggal ngumbah atawa pamakéan.

Maca deui

  1. 100% Kustomisasi-Simkuring gaduh pabrik urang sorangan tur ngarojong OEM, urang tiasa ngadamel kelir sarta desain sakumaha pamundut anjeun.

 

Maca deui

DIPAKAKEUN LUAR-Idéal pikeun pakansi anjeun dina pantai, soré puguh di taman, atawa poé chill ku kolam renang nu - nanaon ngarasakeun hirup anjeun!

 

Maca deui

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami