• spanduk
  • spanduk

Produk

Velor 100% Katun Beach anduk

Katerangan pondok:

Velor anduk pantai belang dijieunna tina 100% katun, éta dipikacinta ku jalma kusabab warna caang na, rarasaan leungeun lemes.Éta henteu ngan ukur tiasa ngusap awak anjeun saatos mandi atanapi ngojay, tapi ogé ngajaga anjeun haneut nalika anjeun karasa tiis di luar.


Rincian produk

Tag produk

  • 100% Katun
  • Anduk pantai sareng kolam renang anu ageung: Dijieun tina 100% katun pikeun kanyamanan sareng méwah anu luhur.Éta hadé pikeun nunjukkeun gaya anjeun pikeun waktos liburan anjeun di sisi laut / pantai / kolam renang.Upami anjeun milarian Sesuatu anu Husus ti sakumna anduk pantai, ieu mangrupikeun pilihan anu saé.

 

  • Lemes, nyerep tur awét: Beurat beurat, katun plush nyadiakeun softness pamungkas, absorbency jeung durability.
  • PERAWATAN MUDAH: Bisa diumbah ku mesin sareng tahan lama.
  • Kandel & Ukuran ---- Ketebalan Rata-rata: 400gsm (gram per méter pasagi) Anduk pantai, hampang sareng langkung ipis tibatan anduk pantai 500-650gsm, langkung gampang dibawa sareng garing.Mesin tiasa diumbah sareng garing kalayan perawatan anu gampang.,alus pikeun pamakéan sapopoé, mungkus jeung garing ku anduk pantai atawa iklas dina anduk.
  • Rincian & Ocassion ---- Anduk pantai ieu velor kalayan pola warni di sisi hareup, loop terry bodas di sisi tukang.Dua sisi, dua perasaan anu béda.Anduk katun panjang lemes sareng nyerep.Anjeun tiasa nganggo éta nalika liburan pantai atanapi salaku anduk kolam renang / anduk mandi.Éta ogé tiasa janten simbut anduk di bumi atanapi salami perjalanan.Kalayan pola anu elegan, éta ogé pilihan anu saé pikeun janten kado pikeun kekasih anjeun, kolot sareng réréncangan anu saé.
  • Ramah Lingkungan & Aman: Prosés percetakan ngarah sareng pewarnaan ramah lingkungan ngajaga warna caang, henteu luntur.Bahan anu aman pikeun awak manusa.Warna moal héd atawa kaluar on sejen sanggeus ngumbah.

 

Barang Velor belang anduk pantai
Bahan 100% katun
Ukuran 86x160cm, 75x150cm, 100x178cm atawa ngaropéa
Beurat 400gsm atanapi ngaropéa
Logo logo sulaman anjeun sorangan / anyaman labél
Warna ngaropéa
Bungkusan 1 pc dina kantong ploy atanapi ngaropéa
MOQ 2000pcs per warna
waktos sampling 10-15 poé
Waktos pangiriman 45 dinten saatos neundeun duit
istilah pamayaran   T / T atanapi L / C dina tetempoan
Pangiriman FOB Shanghai
Fitur 1) AZO bébas,

2) Oeko-Tex Standar 100,

3) Ramah lingkungan & lemes

4) Nyaman & perawatan kulit

5) Bahan: 100% katun,

6) Nice warna fastness & nyerep sanggeus mandi

KUALITAS MEWAH -Dijieunna tina 100% katun pikeun softness Maximum, absorbency jeung durability, NO warna luntur, NO shrinkage, NO shedding sanggeus unggal ngumbah atawa pamakéan

Maca deui

  1. 100% Kustomisasi-Simkuring gaduh pabrik urang sorangan tur ngarojong OEM, urang tiasa ngadamel kelir sakumaha pamundut anjeun.
Maca deui

DIPAKAKEUN LUAR-Idéal pikeun pakansi anjeun dina pantai, soré puguh di taman, atawa poé chill ku kolam renang nu - nanaon ngarasakeun hirup anjeun!

 

Maca deui

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami